Застраховане

Застраховането е неразделна част от човешкия живот, особено що се отнася до движимо имущество. Има много и различни рискове, заради които може да бъде предприето това действие, като така да се намали рискът от финансова загуба на собственика.

Нашата компания работи с най-добрите и дългогодишно доказали се застрахователи, като сме изградили близки взаимоотношения, за да можем да дадем на клиентите ни най-добрия продукт в комбинация с най-доброто обслужване. Нашата цел е да постигнем максимална оптимизация на щетимостта и безгрижно използване на автомобила.

Няколко параметри са важни за постигане на удовлетворение от получената застраховка, като ние сме работили по всички тях: цена на продукта, бързо и лесно обезщетяване, максимално гъвкаво плащане. Благодарение на дългогодишното ни сътрудничество ползваме най-добрите тарифи, които има на пазара. Имаме доверие и утвърдена практика при завеждането на щети и бързото им и лесно ликвидиране. Относно заплащането на самите полици сме договорили определени продукти с нашите партньори лизингодатели, така че да включим стойността на застраховката разсрочено в ежемесечните вноски.

Свържете се с нас за индивидуална оферта

Направете запитване за безплатна консултация

12 + 5 =