Покупка на нов автомобил

Автомобилът много отдавна не е лукс, а необходимост, за да успявате да се справяте с многообразието от задачи в модерния и динамичен 21 век. Ако сте взели решение да се сдобиете с ново превозно средство, но нямате възможност да отделите достатъчно време, за да проучите огромния обем информация при покупка на нов автомобил – доверете се на BUY A NEW CAR – най-добрият брокер на многообразие от нови автомобили. С нашите услуги Вие избягвате няколко неблагоприятни за Вас фактора, като ограничения избор, който може да Ви предложи един търговец, маркетинговите трикове и предложенията, които категорично не Ви удовлетворяват, но трябва да пресявате.

Лесна и изгодна покупка на нов автомобил

Ние сме партньорът, който Ви спестява трудоемко сравнение на марки, модели, цени, параметри и оферти, които никога не са във Ваша полза като краен потребител. Това е нашата мисия – да подобрим максимално търговската среда, да въоръжим всеки клиент с достатъчно информация и знание, за да направи удовлетворяващ и точен избор за покупка на нов автомобил. А какво правим всъщност ние? Дългогодишният ни опит на пазара, големият стаж на служителите ни, ни позволява да Ви предложим най-благоприятни условия за най-добрите модели и марки автомобили. Ние сравняваме за Вас всички параметри на автомобилите, за да можем да Ви спестим време, като изложим всички минуси и плюсове за Вас, като купувач, като човек, който ще направи сериозна инвестиция, за която да не съжалява в последствие. Ние правим така, че да получите оптималното решение за Вашите пари.

Намаления, които ще получите само при нас

Разбира се, най-важният компонент, на който се спираме, е удовлетворяващата за клиента цена. Тя е този детайл, от който зависи Вашето финално решение. Ето защо се погрижихме нашите клиенти да се възползват от невероятни намаления. Как? Гарантираме го чрез подписаните споразумения с най-реномираните производители на автомобили в света, с които стигаме до немислими иначе отстъпки. При нас ще откриете отстъпки до 15%, а при покупка на повече автомобили – цената може да падне и още. Вие избирате, а ние се погрижим за избора на лизинг, за регистрацията и застраховките и пълното обслужване на Вашата нова кола.

Свържете се с нас за индивидуална оферта

Направете запитване за безплатна консултация

2 + 3 =