Обслужване на автопарк

В забързаното модерно ежедневие техническото обслужване на автомобила е времеемко, което в определни случай води до неглижирането му, а пък от своя страна това може да доведе до аварирането му и проблеми с безопасността.

Нашата компания, като част от действията по пълно удовлетворяване нуждите на клиента, предлага пакет за обслужване на автомобила (DTD – от врата до врата ). В това обслужване може да се включи абсолютно всичко, свързано с експлоатацията на една кола. От сервизирането, през завеждане на щети, дори до автомивката. За максимално удобство на клиента автомобилът се взема от неговия предпочитан адрес и се връща отново там без чакане, без нерви и без той да се занимава с каквото и да е.

Тази услуга е изключително подходяща за компании с повече автомобили, защото оптимизира тяхната експлоатация, намалява разходите и пести време. За обслужването на автопарка много добре бива съчетавано и с GPS проследяване, като това оптимизира работата на водачите, управляващи колите, и премахва трудностите около документацията, свързана с използването им.

Свържете се с нас за индивидуална оферта

Направете запитване за безплатна консултация

12 + 2 =