Финансиране за нови автомобили

Закупуването на нов автомобил неизбежно е свързано със значителна инвестиция, която би следвало да се обмисли добре. Какви са най-добрите начини за финансиране за нови автомобили ще Ви разкажем в следващите редове.

Първото, което следва да съобразите, е дали ще направите покупката на нова кола като юридическо или физическо лице и ще използвате ли лични средства за тази инвестиция или ще предпочетете удобна за Вас лизингова схема.

Финансиране за нови автомобили – по-лесно от всякога

Ако вариант № 2 Ви се струва по-удачен от гледна точка на Вашите възможности, тогава трябва да избирате между две възможности – финансов или оперативен лизинг. И двете опции имат своите плюсове и минути, като специалистите от BUY A NEW CAR са в състояние професионално да Ви

консултират относно финансовите параметри на конкретната сделка, възможните опции спрямо индивидуалните нужди на купувача.

Нашата дългогодишна експертиза сочи, че финансовият лизинг е най-подходящата опция за физически лица, които желаят в края на изплащането да придобият закупения автомобил. Този вариант за финансиране за нови автомобили е най-постижим, тъй като финансовите институции обикновено одобряват лизинговата схема заради уговорката за прехвърляне на колата след изтичане на кредита и заради внасянето на първоначална такса.

Опции за юридическите лица

Оперативният лизинг е най-подходящият вариант за покупка от юридически лица, сочат нашите експерти, заради обстоятелството, че първоначалните разходи липсват или са сравнително малко. Този лизинг в почти всички случаи бива приспадан на юридическото лице от ДДС сметката и финансовия отчет на компанията. При включване на разходите по използване на колата, тази опция осигурява равна средномесечна вноска за покупката и експлоатацията на превозното средство, като така се избягват скритите разходи.

Използването на банков кредит също е една от възможностите за финансиране на закупуването на автомобил, но нашите професионалисти не я препоръчват поради няколко причини. Тя значително усложнява процедурата по закупуване, а също така – не дава необходимата гъвкавост при евентуално предсрочно прекратяване на кредита и връщане на автомобила. Ние можем да разсеем колебанията Ви какъв е оптималният за Вас вариант!

Свържете се с нас за индивидуална оферта

Направете запитване за безплатна консултация

11 + 6 =